Intalnirea cu clasa (2)

Iata ca ne-am intâlnit… Bineînțeles că în ultimul moment s-au anunțat alți absenți, dar asta nu ne-a stricat buna dispoziție și dorința de a petrece două zile, sau mai precis două jumătăți de zile cât mai agreabile cu putință.

Drumul până la Beliș e absolut încântător, octombrie e luna cea mai colorată a anului, chiar dacă aduce un pic de tristețe la gândul că în curând podoaba ruginie a copacilor se va transforma în humus, pentru a-i ajuta ca în primăvară să renască din nou. Un pic cam strâmt, totuși îndestulător pentru traficul nu prea aglomerat, șerpuiește printre păduri ce-și adună crengile deasupra noastră, ca pentru a ne binecuvânta și a ne ocroti.

Am gătit, am stat de povești și am dansat (asta mai puțin), fiecare a vrut ca totul să iasă perfect și sper că până la urmă așa a fost. De acum ne vom vedea în fiecare an, poate vor fi curioși și colegii ce nu s-au arătat în ultimii 35 de ani să vadă cum e să te întorci cu sufletul în perioada în care  nimic nu ne putea înfrânge sau face să dăm înapoi.

HAIDE A DOIȘPEA A!

Un gând despre &8222;Intalnirea cu clasa (2)&8221;

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s